Financieringen voor ondernemers

Een op maat gesneden oplossing voor jou of jouw bedrijf

Je hebt ambities en plannen. Maar om deze te realiseren heb je vaak geld nodig. Wij helpen je in de zoektocht naar de beste financiering. We horen graag meer van jouw ideeƫn. Dit doen we in een vrijblijvend gesprek. Wat zijn je doelen nu en in de toekomst? Op deze manier leren we jou en jouw (opstartende) bedrijf kennen.

Samen met jou inventariseren wij of er behoefte is aan:

  • Bedrijfsfinanciering als MKB-er;
  • Hypotheek op vastgoed; ook in privĆ©
  • Herfinanciering van je bestaande bedrijfslening;
  • Sale-and-lease-back;
  • Crowdfunding;
  • Externe financierders - in welke hoedanigheid dan ook.

Wij weten de weg in de wereld van de bedrijfsfinanciering. Met onze kennis en kunde vergelijken wij verschillende mogelijkheden en voorwaarden. Ook onderzoeken we of er overheidsregelingen en subsidies zijn waarvoor je in aanmerking komt. Jouw 100%-adviseur weet precies wat bij jou en jouw onderneming past. Je krijgt een betrouwbaar en transparant advies. Ook bemiddelen wij in het realiseren van een op maat gesneden financiering.

Onze aanpak
Wij werken met een gratis oriƫntatiegesprek, mocht u willen weten wat uw financiƫle mogelijkheden zijn kunt u hieronden een voorbeeld berekenen.

Wij werken met een specialist in financieringen voor ondernemers samen en wij kunnen u bij een opdracht binnen 72 uur een eerste haalbaarheidscheck aanbieden. Natuurlijk hebben wij dan diverse informatie en stukken nodig. Verder werken wij bij een opdracht met opstartkosten en bij het behalen van uw financieringswens met een succesfee.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

100% Hypotheken & 100% Verzekerd maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie